Skip to main content
By-jé is een lieve hond, eigenlijk vind hij iedereen leuk en wat By-jé leuk vindt…daar wil hij naar toe. Hij trekt enorm aan de lijn. En dat was mijn probleem. Trekken aan de lijn met een Bullmastiff is echt geen pretje.

Trekken
aan de lijn

Trekken aan de lijn

Doordat By-jé zo trekt aan de lijn, kon ik niet alleen met hem gaan wandelen, ik durfde nog niet eens de deur uit met hem. Als hij iemand zag dan trok hij mij helemaal over de grond heen. Voor mijn hond is dit natuurlijk ook niet leuk, hij kwam weinig meer op straat en moest in de tuin poepen en plassen. Door de tijd heen had ik al verschillende soorten halsbanden gebruikt, maar ik kreeg geen controle over By-jé. Ik was dus ten einde raad…

Dierenarts

Toen ik bij de dierenarts was heb ik mijn probleem voorgelegd. Zij verwees mij door naar Marieke. Ik heb zo snel mogelijk gebeld en we hebben snel een afspraak gemaakt. Ik moest nog een hele vragenlijst invullen en daarna kwam de afspraak. Ik heb het consult als zeer prettig ervaren en heb veel geleerd over het gedrag van mijn hond en de achtergrond van het trekken aan de lijn. Nu begrijp ik waarom het gedrag is ontstaan en wat ik er allemaal aan kan doen. Ik heb ook een hoofdhalster gekocht en dit vond By-jé helemaal niet vervelend. Het belangrijkste van alles was dat ik niet met mijn hond kon wandelen en ik dat nu wel weer kan door jou hulp!!! Echt super bedankt. Ik ben er zo blij mee want mijn hond is mijn aller beste maatje!!! Veel liefs van Bo de Groot en een pootje van By-jé