Skip to main content

Telefonisch adviesgesprek
voor uw kat

Telefonisch adviesgesprek

Is uw kat geobsedeerd door eten? Twijfelt u aan een tweede kat erbij? Een telefonisch adviesgesprek is bedoeld om eenvoudige vragen over (probleem)gedrag voor te leggen aan een deskundig kattengedragstherapeut. Hieronder vindt u een aantal voorbeeldvragen waarvoor u een telefonisch adviesgesprek kunt afspreken.

Voorbeelden

  • Introductie van een nieuwe kat of hond.

  • Vernielen van meubels (krabben, bijten).

  • Voorbereiden op een verhuizing.

  • Stelen van eten.

  • ’s Nachts miauwen voor de slaapkamerdeur.

Als uw kat meerdere ongewenste gedragingen toont, of complex probleemgedrag zoals angst, agressie of sproeien, dan kunt u het beste een afspraak maken voor een gedragsconsult.

Werkwijze & kosten

Na het maken van een afspraak voor een telefonisch advies ontvangt u de bevestiging per mail met de factuur. Ik vraag u ook om enkele observaties te doen of gedrag te filmen. In het telefonisch gesprek zullen nog aanvullende vragen worden gesteld en krijgt u direct telefonisch advies. Een telefonisch adviesgesprek duurt 30 minuten. De kosten bedragen € 45,00 incl. btw.

Marieke van der Burgt

Ik ben werkzaam bij Tinley Gedragstherapie voor Dieren en erkend door de SPPD. Als u verzekerd bent bij dierverzekeraars Figopet, Reaal, Ohra, Inshared of de Hema worden de kosten van een consult afhankelijk van de polis, geheel of gedeeltelijk vergoed. Ik ben gediplomeerd en ervaren en bied al sinds 2005 deskundige hulp bij gedragsproblemen.

Werkgebied

Gemeente Meijerijstad (Veghel, Schijndel, Sint Oedenrode en kerkdorpen)
Gemeente Bernheze (Heeswijk, Dinther, Loosbroek, Nistelrode en Vorstenbosch)
Gemeente Sint-Michielsgestel (Sint-Michielsgestel, Berlicum, Den Dungen, Gemonde en Middelrode)
Gemeente Boxtel (Boxtel, Lennisheuvel en Liempde)
Uden (Uden, Volkel en Odiliapeel)
Regio Eindhoven (Eindhoven, Geldrop, Nuenen en Son en Breugel)
Gemeente Laarbeek (Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Lieshout en Mariahout)

Buiten deze werkgebieden neem ik geen werk aan en verwijs ik u graag naar een van mijn collega’s van Tinley Gedragstherapie voor Dieren.