Skip to main content

Preventieadvies
voor konijnen

Preventieadvies voor konijnen

Preventieadvies is bedoeld om gedragsproblemen te voorkomen en het welzijn van uw konijn te verbeteren. Tijdens een huisbezoek of een videoconsult ontvangt u op maat gemaakt advies. Hieronder staan de onderwerpen waarvoor u een preventieadvies kunt aanvragen. Natuurlijk is het ook mogelijk om specifiek advies voor andere zaken te verkrijgen.

“Voorkomen is beter dan genezen”

Voorbeelden

  • We krijgen een (nieuw) konijn. Hoe kunnen we hier het beste mee omgaan, zodat zoveel mogelijk probleemgedrag kan worden voorkomen?

  • Hoe kan ik mijn nieuw konijn het beste koppelen aan het konijn wat ik al bij mij woont?

  • Op welke manier kan ik het verblijf van mijn konijn zo goed mogelijk inrichten?

Of u wordt gek van alle goedbedoelde adviezen en u wilt nu eens weten hoe het echt zit.

Werkwijze

Het preventieadvies biedt u een mogelijkheid om het specifieke gedrag van uw konijn te begrijpen en geeft u een handleiding om de opvoeding zo goed mogelijk te laten verlopen. U krijgt praktisch advies en u kunt uw vragen bespreken. Het preventiespreekuur vindt plaats bij u thuis en duurt 1 uur.

Kosten

De kosten voor een preventiespreekuur bedragen € 65,00. De bedragen zijn inclusief btw, exclusief eventuele reiskosten.

Marieke van der Burgt

Ik ben werkzaam bij Tinley Gedragstherapie voor Dieren en erkend door de SPPD. Als u verzekerd bent bij dierverzekeraars Figopet, Reaal, Ohra, Inshared of de Hema worden de kosten van een consult afhankelijk van de polis, geheel of gedeeltelijk vergoed. Ik ben gediplomeerd en ervaren en bied al sinds 2005 deskundige hulp bij gedragsproblemen.

Werkgebied

Postcoderegio: 5200 t/m 6699

Buiten deze werkgebieden neem ik geen werk aan en verwijs ik u graag naar een van mijn collega’s van Tinley Gedragstherapie voor Dieren.