Skip to main content
  • Marieke van der Burgt – HOME

    Honden

“Het oplossen van gedragsproblemen is mijn werk”

Marieke
Wilt u direct kijken hoe ik u kan helpen?

Gedragsbegeleiding voor uw hond

Honden zijn niet allemaal hetzelfde. Mensen ook niet. Daarnaast spreken mensen en honden ook nog eens verschillende talen. Om plezierig met en naast elkaar te leven is goede communicatie tussen mens en hond beslist noodzakelijk. Dit gaat niet altijd vanzelf. Soms loopt het mis en wijzen de neus van u en uw hond letterlijk en figuurlijk een andere kant uit. Uw hond kan dan probleemgedrag gaan vertonen. Gedragstherapie kan u en uw hond helpen.

Probleemgedrag

Als uw hond gedrag vertoont dat u of uw omgeving als problematisch ervaart, dan kan ik samen met u de oorzaak van het probleem achterhalen en u helpen het probleemgedrag bij te sturen. Mijn doel is dat u uw hond leert begrijpen. Dat u inzicht krijgt in waarom uw hond bepaald gedrag vertoont en dat u leert hoe u dit gedrag in goede banen kunt leiden.

Tinley Gedragstherapie

Ik ben werkzaam bij Tinley Gedragstherapie voor Dieren. Dit is een franchiseorganisatie, waarbij gediplomeerde en ervaren gedragstherapeuten zich – na een uitgebreide screening – kunnen aansluiten. Tinley-therapeuten werken samen, overleggen en wisselen kennis en ervaring uit op het gebied van dierengedrag. Tinley-gedragstherapeuten zijn ook verplicht zich regelmatig te laten bijscholen. Dit is nodig om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van het gedrag van dieren. Alle Tinley-therapeuten werken volgens één en dezelfde procedure. Van groot belang is de goede samenwerking en informatie-uitwisseling met dierenartsen. Kijk voor meer informatie over Tinley Gedragstherapie voor Dieren op deze site.

Regio

Ik ben woonachtig in Zijtaart en voornamelijk werkzaam in de regio Meierijstad (Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode), Bernheze (Heesch, Nistelrode en Heeswijk-Dinther) en Laarbeek (Aarle-Rixtel, Beek en Donk en Lieshout) en Uden.

Op zoek naar
persoonlijke
begeleiding?