Skip to main content

Telefonisch advies
voor uw konijn

Telefonisch adviesgesprek

Telefonisch adviesgesprek over diverse vragen met betrekking tot het houden van een konijn.

Wilt u weten hoe u een konijn erbij introduceert? Knaagt uw konijn aan het hok? Is castratie een oplossing? Wilt u meer weten hoe het welzijn van uw konijn kunt verbeteren? Ik kan u hierbij helpen met behulp van een telefonisch adviesgesprek. Een telefonisch adviesgesprek is bedoeld om eenvoudige vragen over (probleem)gedrag aan mij voor te leggen. 

Na het maken van een afspraak voor een telefonisch advies ontvangt u de bevestiging per mail met de factuur. Ik vraag u ook om enkele observaties te doen of gedrag te filmen. Ik zal u zelf bellen op het afgesproken tijdstip. In het telefonisch gesprek zal ik nog aanvullende vragen aan u stellen en krijgt u hierna direct telefonisch advies.

Werkwijze & kosten

Een telefonisch adviesgesprek duurt 30 minuten. ​De kosten bedragen € 45,00 incl. btw. 

Als uw konijn meerdere ongewenste gedragingen toont, of complex probleemgedrag zoals agressie, dan kunt u het beste een afspraak maken voor een gedragsconsult

Marieke van der Burgt

Ik ben werkzaam bij Tinley Gedragstherapie voor Dieren en erkend door de SPPD. Als u verzekerd bent bij dierverzekeraars Figopet, Reaal, Ohra, Inshared of de Hema worden de kosten van een consult afhankelijk van de polis, geheel of gedeeltelijk vergoed. Ik ben gediplomeerd en ervaren en bied al sinds 2005 deskundige hulp bij gedragsproblemen.

Werkgebied

Postcoderegio: 5200 t/m 6699

Buiten deze werkgebieden neem ik geen werk aan en verwijs ik u graag naar een van mijn collega’s van Tinley Gedragstherapie voor Dieren.