Skip to main content

Werkwijze & kosten
gedragsconsult

Werkwijze & kosten

Gedragstherapie voor konijnen is de oplossing om gedragsproblemen zoals vechten, bijten en krabben te verhelpen. Het is een praktisch en oplossingsgericht traject. U krijgt inzicht in het gedrag van uw konijn en ontvangt een plan van aanpak waarmee u zelf aan de slag kunt. Het traject omvat een gedragsconsult van 1,5 uur, nazorg en begeleiding.

“Het oplossen van gedragsproblemen is mijn werk”

Het gehele traject omvat

  • Een gedragsconsult van 1,5 uur. In de meeste gevallen is dit gesprek telefonisch of via videobellen.

  • De voorbereiding door middel van een vragenlijst. Deze krijgt u via de mail toegestuurd. Ook wordt u gevraagd vooraf enkele observaties te doen en video’s te maken.

  • Een diagnose, behandelplan en prognose. Deze krijgt u in een schriftelijk verslag toegestuurd.

  • Indien nodig overleg met uw dierenarts.

  • Een verslag aan uw dierenarts.

  • Telefonische nazorg/begeleiding gedurende 2 maanden.​ ​

Kosten

De kosten van een gedragstherapietraject inclusief verslag en telefonische en/of mail nazorg gedurende 2 maanden zijn € 125,00.

De bedragen zijn inclusief btw, exclusief eventuele reiskosten. ​Sommige dierverzekeraars vergoeden een gedragsconsult bij mij. Dit is afhankelijk de verzekeringsmaatschappen en uw polis. ​

Marieke van der Burgt

Ik ben werkzaam bij Tinley Gedragstherapie voor Dieren en erkend door de SPPD. Als u verzekerd bent bij dierverzekeraars Figopet, Reaal, Ohra, Inshared of de Hema worden de kosten van een consult afhankelijk van de polis, geheel of gedeeltelijk vergoed. Ik ben gediplomeerd en ervaren en bied al sinds 2005 deskundige hulp bij gedragsproblemen.

Werkgebied

Postcoderegio: 5200 t/m 6699

Buiten deze werkgebieden neem ik geen werk aan en verwijs ik u graag naar een van mijn collega’s van Tinley Gedragstherapie voor Dieren.