Skip to main content
Marieke heeft ons heel erg goed geholpen via een telefonisch consult. Onze konijnen Choco en Caramel zaten al een hele tijd goed samen en ineens hadden ze ruzie. Ze konden daarna niet meer met elkaar overweg. We probeerden ze samen te zetten, maar het ging niet. Omdat we iets verder weg woonden hebben we gekozen voor een telefonisch consult.

Onze konijnen hebben ruzie

We hebben door middel van de vragenlijst, video’s en het telefonisch consult onze situatie goed kunnen uitleggen. Ze nam echt de tijd voor ons. Marieke heeft de oorzaak van het probleem achterhaald. Ze heeft een behandelplan opgesteld wat bij ons paste en ze heeft ons goede tips gegeven.

Aan de slag

We zijn direct na het gesprek aan de slag gegaan. Marieke heeft ons de weken erna begeleid, zodat we de tips goed zouden toepassen. We mochten wederom video materiaal doorsturen en dat heeft ze bekeken en aan de hand daarvan bepaald hoe we het best verder gingen. Onze konijntjes zitten nu weer vredig samen en hebben geen ruzie meer. Het mooie is dat ze ook weer de beste vriendjes zijn. Ze wassen elkaar en spelen terug samen. Dit hadden we niet durven dromen.

We zijn hier heel blij mee en we zijn Marieke heel dankbaar.

Groetjes Cynthia Schrauwen

Wilt u weten hoe een telefonisch consult in zijn werk gaat? Klik dan hier.