Skip to main content

Sill is ’n schapendoes van nu 11 maanden, en heeft alleen ’n puppycursus gevolgd bij ’n niet nader te noemen hondenschool. Door corona werden steeds de vervolgcursussen uitgesteld. Door dat dit onze 3e does is, dachten wij dat gaat ook wel lukken zonder cursus. Niets is minder waar.

Privélessen met Sill

In 5 privélessen hebben wij bereikt met onze Sill wat onze doelstelling was. Onder zeer deskundige leiding van gedragsdeskundige Marieke van der Burgt, wat ’n vakvrouw!!! Wij kunnen het een ieder zeer aanbevelen, Marieke heeft zoveel ervaring, met simpele aanwijzingen en commando’s en natuurlijk veel oefenen hebben wij in zeer korte tijd bereikt wat we voor ogen hadden. (en ’n schapendoes kan eigenwijs zijn) Mochten we in de toekomst vragen hebben of evt.nog ’n paar lessen nodig hebben weten we waar we moeten zijn.

Hartelijke groet,

Piet en Marian Verhoeven en ’n poot van Sill

Privétraining

Bij een privétraining krijgt u één-op-één les. Het voordeel hiervan is dat de training precies op maat wordt gegeven en dat u alleen aan die oefeningen werkt die voor u en uw hond belangrijk zijn. De trainingen vinden plaats in mijn gedragspraktijk, wanneer het u uitkomt. Zo hebben we samen alle aandacht voor uw hond en wordt uw hond ook niet afgeleid door andere honden. Hoeveel lessen er nodig zijn hangt af van de hoeveelheid vragen, het leervermogen van uw hond en uw inzet. Elke les duurt drie kwartier. Voor vragen en/of ondersteuning mag u tussen de afgesproken lessen altijd mailen of bellen.Wilt u meer weten over de werkwijze van de privélessen? Klik dan hier.

Kynologisch instructeur is geen beschermde titel. Iedereen mag zich zo noemen. Om mezelf te kunnen onderscheiden als professioneel instructeur ben ik gecertificeerd bij de SPPD.