Skip to main content
Voordat wij onze Mechelse Herder, Lola, hebben overgenomen van haar vorige bazinnetje hebben wij al contact met Marieke van de Burgt opgenomen om met haar even over de adoptie te sparren. Nadat wij Lola hebben geadopteerd zijn we meteen gestart met 5 privélessen.

Lola, onze geadopteerde
Mechelse Herder

Doel was om Lola goed te leren kennen, gedragsproblemen te voorkomen en dat ze keurig aan de riem zou gaan lopen. Ook de aanschaf en uitleg van een juiste riem werd duidelijk uitgelegd op ons verzoek en welke speeltjes geschikt zijn.

De basiscommando’s kent Lola al goed en wij hadden veel vragen omtrent haar gedrag die deskundig werden beantwoord door Marieke. Het ging allemaal boven verwachting goed. Mede doordat Marieke ons veel vertelde over het ras en wij daardoor nog beter met Lola om konden gaan. We hebben veel tips gekregen, deze ook keurig toegepast, met heel goed resultaat!

Marieke heeft veel kennis over hondengedrag en hondenrassen. Ze kon ons tijdens de eerste ontmoeting al veel over Lola vertellen (dingen die ons nog niet waren opgevallen) met de nodige adviezen erbij! Zelf hebben wij al 2 honden gehad en ondanks deze ervaring weer heel veel bijgeleerd. Marieke is ook heel geduldig. Wij hadden iedere les veel vragen en daar werd veel aandacht aanbesteed op een rustige, vriendelijke en duidelijke manier.

Hartelijk dank voor alles!

Groetjes Tiny en Irma en poot van Lola, onze Mechelse Herder

Professionele hulp?

Wilt u professionele hulp bij het trainen van uw hond, waarbij u alle aandacht krijgt? Wilt u extra begeleiding na een gedragsconsult? Dan is privé-les iets voor u. De privé-lessen kunnen op meerdere locaties plaatsvinden, in de directe omgeving van mijn gedragspraktijk. Bij de eerste les bespreken we het doel dat u wilt bereiken en maak ik een inschatting van het aantal privé-lessen dat ongeveer nodig is om uw doel te bereiken. Ook gaan we direct aan de slag met de eerste oefeningen. Na de intake stel ik een plan van aanpak op, zodat we tijdens de privé-lessen doelgericht te werk kunnen gaan voor een snel resultaat.