Skip to main content
Ik leerde Marieke kennen nadat ik hulp heb gezocht voor mijn kat Pien. De dierenarts gaf me haar telefoonnummer en na een kort intakegesprek heb ik een afspraak gemaakt. Pien, mijn poes van 3 jaar had me vanuit het niets gebeten. Ze had hiervoor al vaker uitvallen gedaan, maar deze keer was het raak. Er stonden krassen van haar nagels in mijn benen.

Agressie naar eigenaresse

Spelagressie

Voor het gesprek moest ik een algemene vragenlijst invullen en toen was de afspraak. Ik was best zenuwachtig maar Marieke stelde me echt gerust. Tijdens het gesprek werd het duidelijk dat de agressie die Pien vertoonde voortkwam uit spelgedrag. Dit was voor mij een grote opluchting want ik dacht dat Pien me niet meer aardig vond.

Marieke heeft me allerlei tips en adviezen gegeven om het gedrag van Pien te veranderen. Na het consult stuurde Marieke me nog een verslagje met al haar tips en adviezen nog eens uitgelegd. Ik heb hier direct mee aan de slag gegaan. Ik kreeg er zelf plezier in en ik was niet de enige. Het probleem is nu opgelost en ik ben Pien beter gaan begrijpen en we genieten volop van elkaar. Marieke bedankt voor al je goede tips. Als ik van iemand hoor dat ze een probleem hebben met hun kat dan zal ik ze zeker je telefoonnummer geven. Leonie