Angstige Fleur

Fleur vertoonde extreme angst en kwam sinds kort niet meer uit onze slaapkamerkast. Voorheen was ze wel eens bang en kroop ze wel eens in de kast, maar nu kwam ze er niet meer uit. Tijdens het gedragsconsult kwamen we erachter dat een onweersbui voor deze extreme angst heeft gezorgd.

Er is een training gemaakt die enerzijds de angst voor onweer zou veranderen en anderzijds hoe ik nu met Fleur moest omgaan. Als ondersteuning adviseerde ze me een voedingssupplement wat ik bij mij eigen dierenarts kon halen. Marieke stuurde niet alleen naar mij een verslag, maar ook de dierenarts kreeg een rapportage. Toen ik bij de dierenarts kwam wisten ze daarom direct welk middel ze mee moesten geven.

De therapie

De therapie ging moeizaam, omdat de training werd verstoord door slecht weer. Ik heb verschillende keren telefonisch contact gehad met Marieke en Marieke hielp me steeds weer op weg. Mijn inspanningen werden uiteindelijk beloond. Na 2,5 maand liep Fleur weer fier door het gehele huis. Haar angst voor onweer is door de training met de CD erg verminderd. Groeten, Chantal de Groot, Uden

Locatie

Marieke van der Burgt
De Hemel 4
5465 RB Veghel – Zijtaart

Openingstijden

Alleen op afspraak

Neem contact op


Tel. 0413-852334
Tel. 06-21981822

info@mariekevanderburgt.nl

Aangesloten bij

Erkend door