Skip to main content

Reviews
& beoordelingen

Op de website van Tinley Gedragstherapie voor Dieren hebben klanten de mogelijkheid om een review achter te laten. Deze reviews van mij en mijn collega’s kun je hier lezen. Voorheen vroeg ik mijn klanten of ik spontane reacties uit hun mails mocht gebruiken of vroeg ik ze een testimonial te schrijven.

Beoordelingen Tinley Gedragstherapie voor Dieren houdt jaarlijks ook een klantenenquête waarin aangesloten therapeuten worden beoordeeld op zowel deskundigheid als professionaliteit. eigenaren gaven mij de afgelopen jaren een rapportcijfer van gemiddeld 8,9.

Leren om alleen te zijn

Gijs had veel moeite had met alleen zijn, hij piepte en blafte dan veel. Marieke stelde vast dat Gijs onzelfstandig was en niet goed geleerd heeft om alleen te zijn. Er kwam toen veel op me af, want ik moest toch wat andere stappen zetten dan ik was gewend. Maar met behulp van de uitleg en adviezen die Marieke me gaf kreeg ik een beter beeld en uiteindelijk ook vertrouwen dat het toch nog goed kon komen. Het bleef gelukkig niet bij die ene afspraak.

Marieke volgde het hele proces, ze gaf me oefeningen en tips om op te pakken. Maar wat nog fijner was dat ik altijd bij haar terecht kon als ik vragen had of twijfelde of het wel goed zou komen. Dit zorgde ervoor dat ik de moed erin bleef houden, want nu gaat het goed maar de weg was lang en vraagt inderdaad veel geduld. De afgelopen maanden waren intensief, ik mocht Gijs alleen voor de trainingen alleen laten. Aangezien ik alleen ben, betekende dit dat ik wat moest organiseren m.b.v. opvang en oppas. Het was soms puzzelen maar het heeft me veel gebracht.

Lekker ontspannen

Ik moet eerlijk zeggen dat ik in juni niet had gedacht dat ik in oktober in een koffietentje zou zitten, om dit verslag te typen, terwijl Gijs lekker ontspannen in zijn bench ligt. Ik heb nu soms het idee dat ik het moeilijker vind om hem alleen te laten dan dat hij dat vind. 

Wij zijn nog niet helemaal klaar, Gijs kan al 2 uur alleen zijn. Maar dit mag nog wat verder uitgebreid worden. Het is heel fijn dat ik weet dat Marieke nog paraat staat bij vragen. 

Hopelijk kunnen nog veel andere honden en hun baasjes door haar geholpen worden. 

Groet, Suzan Braam

Angst voor de dierenarts

Bang bij de dierenarts

Marieke had ons eerder naar volle tevredenheid geholpen. Daarom hebben we haar zonder twijfel weer gevraagd, nadat Milly door een ingescheurde nagel en het verwijderen hiervan door de dierenarts erg bang was geworden, zowel van het naar de dierenarts gaan als het aan haar pootjes komen.

Door hele concrete tips in een stappenplan zijn we in relatief korte tijd gegaan van een hond die enorm bang was en in complete paniek aan de buitendeur van de dierenarts stond te krabben, naar een hond die kwispelend rondloopt bij de dierenarts.

Als we thuis maar naar haar pootjes wezen, vluchtte ze of verdedigde ze zich. Nu kunnen we haar nagels zelf vijlen en knippen en ook de andere dierenarts handelingen ondergaat ze met vertrouwen.

Ik raad iedereen met een hond met dit soort angst aan om Marieke te raadplegen!

Groetjes Jocelyn

Even een berichtje van ons en onze ‘probleem kater’ Pietje.

Het gaat nu eigenlijk heel erg goed met hem en met ons. Ook de andere dieren zijn rustiger. Hij heeft nog twee maal gesproeid in huis tegen de vaatwasser. Hij is compleet veranderd. Ik heb echt mijn eigen kat weer terug. Heel erg bedankt nogmaals”

Even een berichtje van ons en onze ‘probleem kater’ Pietje.

Het gaat nu eigenlijk heel erg goed met hem en met ons. Ook de andere dieren zijn rustiger. Hij heeft nog twee maal gesproeid in huis tegen de vaatwasser. Hij is compleet veranderd. Ik heb echt mijn eigen kat weer terug. Heel erg bedankt nogmaals”

“Het oplossen van gedragsproblemen is mijn werk”

Marieke van der Burgt

Ik ben werkzaam bij Tinley Gedragstherapie voor Dieren en erkend door de SPPD. Zowel Petplan, Reaal, Ohra, Inshared en HEMA vergoeden mijn consulten. Ik ben gediplomeerd en ervaren en bied al sinds 2005 deskundige hulp bij gedragsproblemen.

Werkgebied

Gemeente Meijerijstad (Veghel, Schijndel, Sint Oedenrode en kerkdorpen)
Gemeente Bernheze (Heeswijk, Dinther, Loosbroek, Nistelrode en Vorstenbosch)
Gemeente Sint-Michielsgestel (Sint-Michielsgestel, Berlicum, Den Dungen, Gemonde en Middelrode)
Gemeente Boxtel (Boxtel, Lennisheuvel en Liempde)
Uden (Uden, Volkel en Odiliapeel)
Son en Breugel
Gemeente Laarbeek (Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Lieshout en Mariahout)

Buiten deze werkgebieden neem ik geen werk aan en verwijs ik u graag naar een van mijn collega’s van Tinley Gedragstherapie voor Dieren.