Werkwijze & kosten

Gedragstherapie voor konijnen is de oplossing om gedragsproblemen zoals vechten, bijten en krabben te verhelpen. Het is een praktisch en oplossingsgericht traject. U krijgt inzicht in het gedrag van uw konijn en ontvangt een plan van aanpak waarmee u zelf aan de slag kunt. Het traject omvat een gedragsconsult van 1,5 uur, nazorg en begeleiding.

 

Het gehele traject omvat:

  • Een gedragsconsult van 1,5 uur. In de meeste gevallen is dit gesprek telefonisch of via videobellen.
  • De voorbereiding door middel van een vragenlijst. Deze krijgt u via de mail toegestuurd. Ook wordt u gevraagd vooraf enkele observaties te doen en video’s te maken.
  • Een diagnose, behandelplan en prognose. Deze krijgt u in een schriftelijk verslag toegestuurd.
  • Indien nodig overleg met uw dierenarts.
  • Een verslag aan uw dierenarts.
  • Telefonische nazorg/begeleiding gedurende 3 maanden.​ ​

Kosten:

De kosten van een gedragstherapietraject inclusief verslag en nazorg zijn € 85,00.

De bedragen zijn inclusief btw, exclusief eventuele reiskosten. ​Sommige dierverzekeraars vergoeden een gedragsconsult bij mij. Dit is afhankelijk de verzekeringsmaatschappen en uw polis. ​

Tinley Gedragstherapie:

Tinley Gedragstherapie voor Dieren is een franchiseorganisatie, waarbij gediplomeerde en ervaren gedragstherapeuten zich – na een uitgebreide screening – kunnen aansluiten. Tinley-therapeuten werken samen, overleggen en wisselen kennis en ervaring uit op het gebied van dierengedrag. Tinley-gedragstherapeuten zijn ook verplicht zich regelmatig te laten bijscholen. Dit is nodig om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van het gedrag van dieren. Alle Tinley-therapeuten werken volgens één en dezelfde procedure. Van groot belang is de goede samenwerking en informatie-uitwisseling met dierenartsen. Kijkt u voor meer informatie over Tinley Gedragstherapie voor Dieren en de werkwijze van Tinley-therapeuten op www.tinleygedragstherapievoordieren.nl.

Als Tinley-therapeut ben ik werkzaam in de volgende postcoderegio: 5200 t/m 6699

Mocht u buiten mijn regio wonen, dan helpen mijn gediplomeerde Tinley-collega’s u graag verder. Klik hier voor een overzicht van de Tinley-therapeuten en de regio’s waarin zij werkzaam zijn.

Locatie

Marieke van der Burgt
De Hemel 4
5465 RB Veghel – Zijtaart

Openingstijden

Alleen op afspraak

Neem contact op

Werkzaam bij

Erkend door