"Volg Marieke van der Burgt
Als u ook interesse heeft in diverse voorkomende gedragsproblemen"
Onze konijnen hebben ruzie

Onze konijnen hebben ruzie

Marieke heeft ons heel erg goed geholpen via een telefonisch consult. Onze konijnen Choco en Caramel zaten al een hele tijd goed samen en ineens hadden ze ruzie. Ze konden daarna niet meer met elkaar overweg. We probeerden ze samen te zetten, maar het ging niet. Omdat we iets verder weg woonden hebben we gekozen voor een telefonisch consult.

Lees verder

Koppelen van konijnen

Koppelen van konijnen

Hoi Marieke,

Het koppelen van onze konijnen is goed gegaan. Ruim een week zitten Lucky en Gerdie nu bij elkaar en dat gaat goed. Zij zit soms achter hem aan (dominantie of om te spelen) en dan rent hij nog wel weg, niet van angst maar dan is ze wat te druk voor hem. Een vrolijk gezicht, hij heeft er geen last van. Ze liggen vaak samen te soezen en eten ook meestal uit hetzelfde bakje tegelijkertijd.

Lees verder

Onzindelijkheid

Beste Marieke van der Burgt,

Ik wilde je even laten weten dat de onzindelijkheid van Domino nu bijna over is. Ik ben blij met het resultaat tot nu toe en ik heb alle vertrouwen dat Domino weer helemaal zindelijk wordt.

Lees verder

Onzindelijkheid bij Franse Hangoor Willem

Onzindelijkheid bij Franse Hangoor Willem

Willem, onze Franse Hangoor was onzindelijk. Doordat zijn achterste nat werd, kreeg hij urinebrand. We zijn door de dierenarts naar een specialist doorverwezen die lichamelijke oorzaken had uitgesloten. Hierna heb ik het telefoonnummer van Marieke gekregen. Onze Willem was toen wel 5 tot 6 keer per dag in het nachtverblijf.

Lees verder

Agressie naar mensen

Agressie naar mensen

Beste Marieke,

Hier nog even een korte update van Lola. Het gaat veel beter met Lola na je adviezen. Lola reageert bijna niet meer agressief naar mij. Ik merk dat het scheiden van eten en schoonmaken al helpt om de stress te verminderen. Ik kan haar gedrag steeds beter begrijpen en zie ook wanneer ze angstig gaat reageren.

Lees verder

Graven in bloempotten en slopen van kleden

Graven in bloempotten en slopen van kleden

Enige tijd geleden hebben we Marieke ingeschakeld voor ons konijn. Wij willen het beste voor ons konijn en vinden het belangrijk dat hij vrij in huis kan rondlopen. Wanneer we niet opletten ging Hobbel graven in de kleden op de bank of in de bloempotten. Hierdoor moesten we Hobbel steeds corrigeren en dat voelde niet goed. Hij werd ook een beetje bang voor ons.

Lees verder

Locatie

Marieke van der Burgt
De Hemel 4
5465 RB Veghel – Zijtaart

Openingstijden

Alleen op afspraak

Neem contact op


Tel. 0413-852334
Tel. 06-21981822

info@mariekevanderburgt.nl

Aangesloten bij

Erkend door