• Startfoto hondkatkonijn

    Marieke van der Burgt
    Dierengedragsbegeleiding

    Gediplomeerd en geaccrediteerd
    gedragstherapeut voor honden,
    katten en konijnen

Marieke

Marieke van der Burgt

Je hebt al van alles geprobeerd om het gedrag van je huisdier te veranderen, maar niets lijkt te werken. Herkenbaar? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

De meeste huisdieren worden aangeschaft voor maar één doel; als gezelschapsdier. Ze zijn onderdeel van het gezin; het is de bedoeling dat u plezier beleeft aan hem of haar. Helaas is dat niet altijd het geval.

Maar wat als ze ongewenst gedrag vertonen? Een angstige, agressieve of onzindelijk huisdier kan voor teleurstelling, frustratie en ook stress zorgen. Veel eigenaren denken dat ze er mee moeten leren leven, of overwegen hun dier af te staan. Dat is gelukkig niet nodig; probleemgedrag is in veel gevallen op te lossen.

Gedragstherapeut voor dieren

Ik ben Marieke van der Burgt, gediplomeerd gedragstherapeut voor honden, katten en konijnen. Het is mijn werk om mensen voor te lichten in dierengedrag en te adviseren bij het oplossen van probleemgedrag bij honden, katten en konijnen.

Ik geef u op verantwoordelijke wijze advies ‘op maat’ voor uw huisdier en uw situatie, met als doel het oplossen en voorkomen van probleemgedrag. De adviezen die ik geef zijn gebaseerd op jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en inzichten uit recente wetenschappelijke studies. Natuurlijk zijn mijn adviezen altijd diervriendelijk.

Professioneel

Een professionele en goede gedragstherapeut werkt nooit alleen. Sinds 2009 werk ik bij Tinley Gedragstherapie voor Dieren. Een landelijk werkende organisatie voor gediplomeerde en ervaren gedragstherapeuten. Ik maak voor mijn werk graag gebruik van mijn netwerk van collega Tinley-gedragstherapeuten en overleg veelvuldig met dierenartsen

Ik sta op de lijst van de SPPD (St. Platform voor Professioneel Diergedragstherapeuten) en wordt vergoed door verschillende dierverzekeraars waaronder bij Petplan, Inshared, Proteq Dier & Zorg, Ohra en de HEMA. Een gedragsconsult wordt bij mij – na doorverwijzing van uw dierenarts – gedeeltelijk of volledig vergoed. De vergoeding is afhankelijk van uw verzekeringspakket.

mariekevdburgt

Marieke van der Burgt

Dierengedragbegeleidster

Locatie

Marieke van der Burgt
De Hemel 4
5465 RB Veghel – Zijtaart

Openingstijden

Alleen op afspraak

Neem contact op

Werkzaam bij

Erkend door